ERSTE AD

Otvoren natječaj za nagradu “Volonteri godine 2021”

Natječaj je otvoren od 13.10.2021. do 29.10.2021., a detaljna uputstva i nominacijski obrazac nalaze se na mrežnim stranicama Grada Rijeke (www.rijeka.hr ), Primorsko – goranske županije (www.pgz.hr ) i Volonterskog centra Udruge za razvoj civilnog društva SMART a mogu se zatražiti i e-mailom na smart@smart.hr

Rijeka – Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, obilježavaju 5.12. , Međunarodni dan volontera dodjelom nagrade „Volonteri godine“ usmjerenu većoj vidljivosti i prepoznatosti volonterki i volontera u zajednici.

Osim nagrade pojedincima/kama/, Udruga SMART – Volonterski centar Rijeka samostalno dodjeljuje nagrade „Organizator volontiranja 2021.“, s ciljem promocije kvalitetnih volonterskih programa različitih organizacija te „Školski volonterski klub 2021., kako bismo vrednovali dobru praksu uključivanja učenika, roditelja i volontera iz zajednice u volonterske aktivnosti unutar i izvan odgojno – obrazovnih ustanova.

Natječaj je otvoren od 13.10.2021. do 29.10.2021., a detaljna uputstva i nominacijski obrazac nalaze se na mrežnim stranicama Grada Rijeke (www.rijeka.hr ), Primorsko – goranske županije (www.pgz.hr ) i Volonterskog centra Udruge za razvoj civilnog društva SMART, a mogu se zatražiti i e-mailom na smart@smart.hr .

Detaljna uputstva_volonteri i Nominacijski obrazac_volonteri
Detaljna uputstva_organizacija i Nominacijski obrazac_organizacija
Detaljna uputstva_OO ustanova i Nominacijski obrazac_OO ustanova

Kandidate/kinje za nagradu “Volonteri godine” mogu nominirati neprofitne organizacije koji djeluju na području grada Rijeke i/ili Primorsko-goranske županije, a koje su u svom djelovanju u 2021. godini surađivale s volonterima/kama, sukladno Zakonu o volonterstvu.

Organizaciju za nagradu “Organizator volontiranja 2021. ” mogu nominirati njihovi volonteri/ke, druga organizacija ili jedinica lokalne/regionalne samouprave te organizacija može za nagradu nominirati i samu sebe.

Za nagradu „Školski volonterski klub 2021., odgojno – obrazovnu ustanovu mogu nominirati učenici volonteri, drugi volonteri ustanove, druga ustanova, organizacija ili jedinica lokalne/regionalne samouprave te ustanova može za nagradu nominirati i samu sebe.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }