Ove nedjelje Dječji dan grada Kastva i 17. Mića slikarska delavnica

Nije važno da super crtate i slikate, najvažnije je da se volite družiti, zabavljati te da na svoj način nacrtate nešto što je vama lijepo u Kastvu, poručili su organizatori.

Kastav – Grad Kastav i Društvo ”Naša djeca“ Kastav pozivaju sve mališane da im se pridruže ove nedjelje, 2. lipnja, na dvije kreativne manifestacije – Dječji dan grada Kastva te 17. Miću slikarsku delavnicu.

– Dječji dan grada Kastva započeti će u 9 sati na Trgu Matka Laginje, nakon kojeg će uslijediti prijave za Miću slikarsku delavnicu koja počinje u 9:30 sati, a održavat će se na svim otvorenim prostorima grada. Za 12 sati zakazana je predstava za djecu “Naš zeleni svijet” u izvedbi kazališta “Smješko” u Loži. Nastup navijačica DND Kastav predviđen je u 13 sati, a proglašenje najuspješnijih radova i dodjela nagrada Miće slikarske delavnice u 14 sati.

Od 10 do 12 sati odvijat će se kreativne i zabavne radionice – za osnovnoškolski i predškolski uzrast, mališani će se moći zabaviti na gumenom gradu smještenom na Fortici, a prilikom dolaska svakog mališana organizatori će počastiti s kroasanom i sokom.

– Nije važno da super crtate i slikate, najvažnije je da se volite družiti, zabavljati te da na svoj način nacrtate nešto što je vama lijepo u Kastvu. Donesite svoj pribor i papir za slikanje i crtanje te karton za podlogu dok crtate, a za kiparske radove materijal i pribor su osigurani, istaknuli su organizatori.