FOTO PAR Gradina znanja – Visoka poslovna škola PAR u sklopu Ljeta na Gradini organizirala program namijenjen poduzetnicima

FOTO PAR Gradina znanja – Visoka poslovna škola PAR u sklopu Ljeta na Gradini organizirala program namijenjen poduzetnicima

FOTO: Foto Kurti

Cilj manifestacije je pružiti podršku poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati predstavljanje i promociju proizvoda

Rijeka – Jučer je održana PAR Gradina znanja, manifestacija Visoke poslovne škole PAR koja se odvija u sklopu Ljeta na Gradini. Cilj manifestacije je pružiti podršku poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati predstavljanje i promociju proizvoda.

Uz pridržavanje svih preporuka i epidemioloških mjera, organizatori su posjetiteljima pripremili bogat program uz atraktivne sadržaje.

Na Gradini su se predstavili OPG-ovi Primorsko – goranske županije i predstavili svoje proizvode koje stvaraju s puno truda i entuzijazma.Oksana Balyk Kirinčić održala je zanimljivo predavanje “Uvod u svijet online prodaje”, a po reakciji sudionika odabrana tema je bila pun pogodak. Veliki interes vladao je i za dvije radionice – vizažistica Leana Garčev predstavila je kako treba izgledati business make up, a fotograf Ivor Mažar je kroz atraktivnu radionicu pokazao kako pravilno pozirati da bismo bili zadovoljni fotografijama.

Na kraju večeri, održan je panel koji je moderirala Marija Mažar, a panelistice Gordana Nikolić, Ines Matić i Sanja Lopar oduševile su prisutne svojim životnim i poduzetničkim pričama te porukama. Kako je navela Sanja Lopar, osjetila se snažna, pozitivna energija koju su s Trsata odaslale dalje i, nadamo se, motivirale i druge žene da se upuste u svijet poduzetništva.

Dekanica Visoke poslovne škole PAR, Gordana Nikolić predstavila je projekt “Ženski inkubator – za sljedeću generaciju poduzetnica” te najavila objavu natječaja za nezaposlene mlade djevojke do 34 godina kao posebno prepoznatu skupinu osoba u nepovoljnom položaju zbog nedostatka radnog iskustva odnosno nedovoljno razvijenih kompetencija. Riječ je o edukacijskom projektu kojim se ulaže u obrazovanje žena za poduzetništvo tako da se educiraju o poduzetničkim vještinama i razvoju poduzetničkih ideja zalažući se za jednaki i otvoreni pristup tržištu rada.

Studenti PAR-a Monica Rogić i Borna Benko nježnim su taktovima uveličali čarobnu večer Ljeta na Gradini.

Manifestaciju su podržali Adrialab, Bottega Gold, Fidelio Tailor, PIK Rijeka, Primorsko – goranska županija i portal Stilueta.

Sljedeći, a ujedno i posljednji program ovogodišnjeg Ljeta na Gradini, posjetitelje očekuje sutra, kada će na Trsatsku gradinu iluzionist Andrej Škedel donijeti dašak magije. Ulaznice za iluzionistički show mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music shopu te putem sustava Mojekarte.hr.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!