Petorku se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge

Policija petorku sumnjiči da su radi stjecanja protupravne imovinske koristi,  od prosinca 2020. pa do srpnja 2021. godine, na području grada Rijeke i PGŽ-e, nabavljali, skladištili i preprodavali drugim osobama, kao i davali na trošenje, drogu marihuana, amfetamine i kokain..

Rijeka – Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad petero hrvatskih državljana, starosti od 31 do 40 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.

-Policija ih sumnjiči da su radi stjecanja protupravne imovinske koristi, u razdoblju od prosinca 2020. pa do srpnja 2021. godine, na području grada Rijeke i ostalih dijelova Primorsko-goranske županije, nabavljali, skladištili i preprodavali drugim osobama, kao i davali na trošenje, drogu marihuana, amfetamine i kokain, stoji u priopćenju policije.

Iz PU primorsko-goranske ističu kao je tijekom kriminalističkog istraživanja provedena i pretraga vozila, doma i prostorija na području Rijeke i Viškova kojima se petero osumnjičenika koristi, gdje je pronađeno oko 860 grama droge marihuana, 700 grama amfetamina, 45 grama droge kokain, novac, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Poradi osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, završetkom istraživanja je svih petero osumnjičenika kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!