Pijan i bez vozačke skrivio prometnu nesreću nakon čega je nastavio vožnju do novog susreta s policijom

Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 6000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Rijeka – Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zatekli su 20. lipnja oko 23 sata na području Čavli, 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim vozilom unatoč ranije izrečenoj mjeri opreza zabrane upravljanja motornim vozilom zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Navedeni je iste večeri, u 21,30 sati, također na području Čavli, oduzevši prednost prolaska drugom vozilu, izazvao prometnu nesreću. Upravljao je vozilom marke BMW i to pri koncentraciji alkohola od 1,17 g/kg te mu je tada Postaja prometne policije Rijeka izdala mjeru opreza, no on je nastavio je s činjenjem prekršaja do trenutka zatjecanja u 23 sata.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odnosno upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola za vrijeme izrečene mjere opreza zabrane upravljanja vozilima priveden je uz optužni prijedlog u Prekršajni sud u Delnicama. Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 6000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!