Pijan vozio u rikverc i razbio zidove dvaju dvorišta: Policija ga uhvatila nakon bjega, napuhao 2,8 promila

Najveća koncentracija alkohola od 2,80 g/kg izmjerena je 36-godišnjem vozaču teretnog vozila marke Renault, riječkih registarskih oznaka. Spomenuti vozač je u noći 24. prosinca krećući se unatrag na parkiralištu na području Drenove u Rijeci, vozilom udario u zidove dvaju dvorišta te napustio mjesto događaja.

Rijeka – Proteklog  tjedna  na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 54 prometne  nesreće, od kojih su četiri bile teže, a 50 ih je bilo lakših. U ovim prometnim nesrećama četiri su osobe teže, a 11 ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 375.650 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovalo je pet pješaka,  dva strana državljanina, ali i četiri alkoholizirana vozača.

Alkotestirano je 250 vozača, od kojih je kod njih 17 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a kod dva do 0,50 g/kg (mladi i profesionalni vozači). Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih 14 bilo je u dobi iznad 35. godine života, tri u dobi između 18. i 25. godine života, a dva vozača su bila u dobi između 25. i 35. godine života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,80 g/kg izmjerena je 36-godišnjem vozaču teretnog vozila marke Renault, riječkih registarskih oznaka. Spomenuti vozač je u noći 24. prosinca krećući se unatrag na parkiralištu na području Drenove u Rijeci, vozilom udario u zidove dvaju dvorišta te napustio mjesto događaja. Ubrzo je pronađen, priveden i zadržan u službenim prostorijama policije. Zbog počinjenja više prometnih prekršaja istog dana je doveden na daljnje postupanje na Prekršajni odjel Općinskog suda u Rijeci.