PK Primorje CO otvara ljetne upise za djecu plivače i neplivače

Program plivačko usavršavanje prilagođen je za djecu i srednjoškolce od sedam do 17 godina, dok je program brzi tečaj obuke plivača prilagođen za djecu neplivače od četiri do sedam godina

Rijeka – Plivački klub Primorje CO otvara ljetne upise u nekoliko različitih programa namijenjenih i plivačima i neplivačima, izvijestili su iz kluba.

Program plivačko usavršavanje prilagođen je za djecu i srednjoškolce od sedam do 17 godina koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Program će započeti 8. lipnja u nekoliko različitih termina.

Program brzi tečaj obuke plivača prilagođen je za djecu neplivače od četiri do sedam godina koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Program je ubrzan i odvija se kroz 10 sati u dva uzastopna tjedna. Program će također započeti 8. lipnja u nekoliko različitih termina.

Za upis je potrebno ispuniti online prijavnicu na osnovu koje će PK Primorje CO povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!