PK Primorje CO: U tijeku upisi u novu plivačku sezonu

PK Primorje CO: U tijeku upisi u novu plivačku sezonu

FOTO: pk-primorje.hr

Primorjaši su svoju bogatu sportsku povijest počeli pisati prije više od 110 godina koja se iz godine u godinu punila velikim sportskim uspjesima: Olimpijske medalje, svjetski rekordi, svjetske i europske medalje, mediteranski rekordi i medalje te pregršt naslova državnih prvaka. Klub se ponosi rezultatskim uspjesima svojih plivača, ali kao svoj najveći uspjeh ističu saznanje da je veliki broj djece iz Rijeke i okolice svladalo vještinu plivanja kroz različite klupske programe, te da im je omogućeno da svoje slobodno vrijeme djeca provedu u zdravom, sportskom okruženju gdje se njeguje olimpijski duh.

Rijeka – PK Primorje CO i ove godine upisuje novu djecu od 4 do 17 godina u plivačke aktivnosti prilagođene dobi, potrebama i željama djeteta.

PLIVAČKI VRTIĆ (OBUKA NEPLIVAČA) – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 7 godina, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru, pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta te ravnomjerno jačanje cijele muskulature kao i kardio-vaskularnog sustava. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.

PLIVAČKA ŠKOLA – prilagođeno za djecu plivače od 7 do 10 godina čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja (leptir, leđno, prsno i kraul). Razvijaju se osnovne funkcionalne i motoričke sposobnosti te osvješćuju vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Poznavanje plivanja važna je životna vještina kojom se može sebi ali i drugima spasiti život. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

PLIVAČKO USAVRŠAVANJE – prilagođeno za djecu osnovnoškolce i srednjoškolce od 9 do 17 godina koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem. Program ima za cilj usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Kao terapija preporučuje se djeci s problemima kralježnice, ravnih stopala ali i koordinacije. Također, plivanje se preporučuje djeci s astmom jer plivanjem jačamo i plućne mišiće. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.

Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU na osnovu koje će Vas klub povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine, potrebnu opremu,…). Dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 098/454-515.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!