Po drugi put uhvaćen bez vozačke i za upravljačem neregistriranog motocikla – Prijeti mu kazna od 22 tisuće kuna

Uz optužni prijedlog s izrečenom novčanom kaznom na iznos od 22.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja, doveden je na nadležni općinski sud

Rijeka – Jučer, 15. lipnja oko 11. 40 sati policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka na području naselja Marčelji u Viškovu zaustavili su motocikl marke PGO, bez registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije registriran i osiguran. Također je utvrđeno da je i 24. travnja ove godine na području Rijeke zatečen u počinjenju istovrsnih prometnih prekršaja za što je već prijavljen. Radi daljnjeg postupanja policije 20-godišnjak je priveden u službene prostorije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog s izrečenom novčanom kaznom na iznos od 22.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilom kategorije A1 u trajanju od tri mjeseca, doveden je na Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda u Rijeci.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!