Počinje Spajalica – Na Grčevu program otvara The Psychedelic Cinema Orchestra

Počinje Spajalica – Na Grčevu program otvara The Psychedelic Cinema Orchestra

...ilustracija...

Glazbenu podlogu filmovima Ken Brown-a, u riječkom Pajol baru uživo će izvoditi peteročlana glazbena postava: Ken Winokur, Jonathan LaMaster, Hrvoje Nikšić, Ivan Čadež i Hrvoje Radnić.

Rijeka – Ovogodišnja Spajalica započinje besplatnim koncertom američkih glazbenika i njihovim audio-vizualnim projektom Psychodelic Cinema Orchestra u petak 29. lipnja s početkom u 21 sat u Pajol baru na Plaži Grčevo.

The Psychedelic Cinema Orchestra je audio-vizualni projekt koji čine američki glazbenici Ken Winokur (Alloy Orchestra), Jonathan LaMaster (Cul De Sac) i Dana Colley (Morphine). Nastao je kao suradnja multimedijalnih umjetnika Ken Browna i Ken Winokura, s idejom da se revitaliziraju filmovi na super osmici koje je Ken Brown napravio u periodu 1967. – 1969. godine za projiciranje tijekom nastupa bendova u klubu The Boston Tea Party koji je predstavljao važan dio psihodeličnog pokreta.

Nastup u Rijeci dio je njihove prve europske turneje, u okviru koje nastupaju zajedno sa zagrebačkim instrumentalnim sastavom Šumovi protiv valova. Glazbenu podlogu filmovima Ken Brown-a, u riječkom Pajol baru uživo će izvoditi peteročlana glazbena postava: Ken Winokur, Jonathan LaMaster, Hrvoje Nikšić, Ivan Čadež i Hrvoje Radnić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!