Policija je provela kontrolu na autocesti A6: Svaki treći vozač u prekršaju zbog prevelike brzine

Policija je provela kontrolu na autocesti A6: Svaki treći vozač u prekršaju zbog prevelike brzine

FOTO: PU primorsko-goranska

Tijekom nadzora pregledana su 62 vozila te je utvrđeno ukupno 25 prekršaja. Najveći broj prekršaja – 18 je u odnosu na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja vozila. Obavljeni su tehnički pregledi dva teretna vozila kod kojih  je utvrđeno ukupno pet prekršaja veće tehničke neispravnosti.

Rijeka -Policija je danas, između 10 i 12 sati na autocesti A6, na području Kikovice i nekoliko drugih lokacija provela je pojačani nadzor vozila i vozača, koji su se kretali iz smjera Zagreba prema Rijeci.

U provedbi pojačanog nadzora sudjelovali su policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka i Službe za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske, djelatnici granične i kriminalističke policije te djelatnici Mobilne jedinice carine.

Tijekom nadzora pregledana su 62 vozila te je utvrđeno ukupno 25 prekršaja. Najveći broj prekršaja – 18 je u odnosu na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja vozila. Obavljeni su tehnički pregledi dva teretna vozila kod kojih  je utvrđeno ukupno pet prekršaja veće tehničke neispravnosti. Osim toga, prekršaji su utvrđeni vozaču koji nije koristio sigurnosni pojas te vozaču koji nije postupio prema postavljenom prometnom znaku.
Svi počinitelji prekršaja sankcionirani su temeljen odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U cilju veće sigurnosti prometa na cestama i suzbijanja svih oblika kažnjivih radnji policija će ove aktivnosti provoditi i narednom razdoblju.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!