ERSTE AD

Policija poziva na oprez: Jučer zabilježeno 16 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teško ozlijeđeno @ Rijeka

Dvoje pješaka, 76-godišnja austrijska državljanka i 78-godišnji hrvatski državljanin teško su ozlijeđeni u nesrećama koje su se dogodile u središtu Opatije te na području Podmurvica u Rijeci. Oboje pješaka udarila su osobna vozila dok su prelazili kolnik na obilježenim pješačkim prijelazima.

Rijeka – U 16 prometnih nesreća koje su se jučer dogodile na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske, pet je osoba teško ozlijeđeno, a jedna lako.

Dvoje pješaka, 76-godišnja austrijska državljanka i 78-godišnji hrvatski državljanin  teško su ozlijeđeni u nesrećama koje su se dogodile u središtu Opatije te na području Podmurvica u Rijeci. Oboje pješaka udarila su osobna vozila dok su prelazili kolnik na obilježenim pješačkim prijelazima.

U nesrećama su ozlijeđena i dva motociklista. Jučer u jutarnjim satima u Krku ozlijeđen je 28-godišnji hrvatski državljanin, koji je  izgubio nadzor nad motociklom marke Suzuki i udario u zaštitnu ogradu, dok je 21-godišnji motociklist teško ozlijeđen noćas oko pola noći u Rijeci, na raskrižju  Prvomajske i Osiječke ulice, gdje  ga je udarilo osobno vozilo marke VW Polo kojim je upravljao 52-godišnji vozač.

Teško ozlijeđena je i 62-godišnja hrvatska državljanka u lančanom sudaru kod Dramlja na DC-8 jučer oko 9.30 sati. Upravljala je osobnim vozilom marke Suzuki, riječkih registarskih oznaka, a u nesreći su sudjelovala još dva osobna vozila, jedno teretno i jedno sanitetsko vozilo.

– Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i  poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća  i ozlijeđenih osoba te povećala razina sigurnosti u prometu, kazali su iz PU primorsko-goranske.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }