Policija traži pomoć građana – Prepoznajete li kradljivca naočala iz Tower centra?

Policija traži pomoć građana – Prepoznajete li kradljivca naočala iz Tower centra?

FOTO: primorsko-goranska-policija.gov.hr

Policija moli građane ukoliko imaju saznanja o identitetu muškarca da se jave na broj 192, u II policijsku postaju Rijeka ili na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr

Rijeka – Policija provodi kriminalističko istraživanje zbog počinjenja kaznenog djela krađe u Rijeci od 26. prosinca 2019. godine, u trgovini optike u trgovačkom centru na području Pećina.

Dosad utvrđenim činjenicama, za počinjenje navedenog kaznenog djela, kojim je počinitelj otuđio dvoje sunčanih naočala u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, sumnjiči se nepoznata muška osoba.

Policija posjeduje fotografije mogućeg počinitelja pa građane koji raspolažu informacijama o osobi s fotografija molimo da obavijeste II policijsku postaju Rijeka na telefon 051/439-627, 439-639 ili nazovu na broj 192.

Riječ je o osobi između 40 i 45 godina, visine oko 185 cm, crne kose i jače građe. Bio je odjeven u jaknu tamnoplave boje, tamne traperice i smeđe cipele.

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!