Policijska akcija završena uništenjem: Zaostala avionska bomba neutralizirana izvan riječkog područja

Policijski službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske, avionsku bombu neutralizirali su na području Kamenjaka, javili su iz PU Primorsko-goranske.

Rijeka – Avionska bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata, koja je ovog tjedna nađena na području gradilišta bivše tvornice RIO te danas transportirana izvan Rijeke, uništena je na području Kamenjaka.

Detalj prilikom transporta bombe

– Obavještavamo građane da je danas, 13. veljače uspješno završena akcija izmještanja i uništenja avionske bombe, zaostale iz 2. svjetskog rata, pronađene prilikom izvođenja građevinskih radova u Izviđačkoj ulici u Rijeci. Policijski službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske, avionsku bombu neutralizirali su na području Kamenjaka, javili su iz PU Primorsko-goranske.

Zahvalili su građanima koji su odgovornim ponašanjem omogućili siguran transport opasne naprave.

– Ovom prilikom zahvaljujemo svim građanima što su poštovali upute policije i drugih službi te svojim odgovornim ponašanjem doprinijeli nesmetanom tijeku svih poduzetih mjera i radnji. Također, zahvaljujemo i djelatnicima svih interventnih službi na suradnji i poduzimanju mjera iz njihove nadležnosti, kao i medijima koji su prenijeli informacije i obavijestili javnost, kazali su iz policije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!