Poliklinika Fem Point – ginekološka je ordinacija u kojem će svaka žena uz vrhunsku uslugu dobiti razumijevanje, vrijeme i poštovanje

Polikliniku Fem Point vodi stručan tim: dr. Predrag Đorđević i dr. Maja Milanović Đorđević, koji su nakon više godina rada s pacijenticama u KBC Rijeka, edukacije studenata medicine i generacija budućih primalja te završenih brojnih tečajeva stručne edukacije osnovali Polikliniku.

Rijeka – Personalizirani pristup ženskom zdravlju uz vrhunsku razinu usluge glavna je karakteristika svih usluga što ih nudi specijalistička ginekološka ordinacija Fem Point. Smještena na jednoj od najljepših lokacija u Rijeci, u modernom stambeno-poslovnom kompleksu uz Sveučilišni kampus na Trsatu, Fem Point nudi široku paletu zdravstvenih usluga iz ginekologije, perinatologije i estetske medicine na najvišoj razini i prema najsuvremenijim svjetskim standardima.

Samo ime ordinacije Fem Point predstavlja ideju tzv. centra ženskog zdravlja

Polikliniku Fem Point vodi stručan tim: dr. Predrag Đorđević i dr. Maja Milanović Đorđević, koji su nakon više godina rada s pacijenticama u KBC Rijeka, edukacije studenata medicine i generacija budućih primalja te završenih brojnih tečajeva stručne edukacije osnovali Polikliniku.

Dr. Predrag Đorđević

– Nakon dugogodišnjeg rada u bolnici, odlučili smo podijeliti sa sugrađankama svoje iskustvo, ali i specifičan način pristupa i rada sa svakim pacijentom, kakav postoji u svjetskoj medicini. Svaki pacijent je jedinstven, sa svojim problemima i željama i svaki zaslužuje razumijevanje, vrijeme i poštovanje. Među prvima smo Riječankama donijeli taj pristup personalizirane i holističke medicine u ginekologiji, kakav već postoji u drugim pojedinim granama medicine, pojašnjava dr. Đorđević rad ordinacije Fem Point i ističe da takav rad zahtjeva veliku energiju i strpljenje liječnika ali nosi velike nagrade.

Naime, svaka bolest ili stanje se ne mora kod svakog pacijenta manifestirati na isti način.  Pacijentice često već dolaze razočarane, ogorčene i nisu sklone otvoreno razgovarati o svojim problemima. Svaka pacijentica zaslužuje individualan terapijski pristup prilagođen njoj i u skladu s njenim željama.  Zadovoljan pacijent pokazuje veću suradljivost, ulaže veći napor u svoje liječenje i već samim pozitivnim stavom bitno utječe na ishod liječenja.

– Pružajući zdravstvene usluge na jednoj visokoj razini kakva do sada nije postojala u našem gradu, u jednom ugodno dizajniranom ambijentu, istodobno smo željeli pružiti osjećaj sigurnosti i dobre atmosfere, gdje se svaka žena osjeća posebno. Posjet ginekologu sam po sebi predstavlja neugodno iskustvo, često traumatizirano osjećajem srama i straha i zbog toga smo htjeli pokazati kako to ne mora biti tako, pojašnjava ovaj dugogodišnji ginekolog i dočarava da ponekad već sam razgovor i odgovaranje na pitanja žena traje puno više od samog pregleda ili postupka. Nama je želja da pacijentica ne ode s nejasnoćama, strahovima ili neodgovorenim pitanjima. Fem Point je svojim pacijenticama zona sigurnosti, centar za ženske bolesti, probleme ali i zdravlje i životne navike, tumači dr. Predrag Đorđević.

Samo ime ordinacije Fem Point predstavlja ideju tzv. centra ženskog zdravlja, odnosno centra gdje nastojimo pomoći svakoj pacijentici interdisciplinarnim pristupom, uključujući i druge zdravstvene djelatnosti poput psihologa, dermatovenerologa, nutricioniste i tome slično.

– Trudnice su pak skupina pacijentica pod posebnim stresom i želja nam je svakoj trudnici, odnosno svakom paru uvijek pružiti potporu kroz taj često nepotrebno traumatični period istodobno ih aktivno uključujući od početka u sve faze trudnoće, kaže dr. Đorđević.

Dr. Maja Milanović Đorđević

U nijednom segmentu opremanja ordinacije nije se razmišljalo o uštedama, pa je i sama medicinska oprema najvišeg standarda.

– Naše pacijentice zaslužuju najbolje. Sam pogled na našu opremu ujedno je i pregled najsuvremenijih i tehnološki najnaprednijih dostupnih medicinskih aparata koji postoje na tržištu. Investicija u takvu najmoderniju i najbolju dijagnostičku i terapijsku opremu, ali i brojne kvalifikacije osoblja stečene kroz stručne edukacije kao i stalno usavršavanje, garancija su kvalitete naših zdravstvenih usluga, poručuje ovaj riječki ginekolog i pojašnjava da  poliklinika nudi široki raspon zdravstvenih usluga, od kojih neke do sada nisu ni bile u ponudi izvan Zagreba.

U Poliklinici Fem Point se možete naručiti za rutinske i preventivne preglede, obaviti kompletnu laboratorijsku obradu krvi,  brojne visokosofisticirane dijagnostičke postupke iz ginekologije, perinatologije kao i obrade neplodnosti, 3D/4D ultrazvuk te videokolposkopije. Također, ordinacija nudi i manje zahvate ambulantnog karaktera, odnosno one koji se obavljaju u jednoj posjeti ginekologu, bez potrebe za ležanjem.

– S ponosom se možemo pohvaliti kako smo među pionirima primjene laserske terapije u ambulantnoj ginekologiji u Hrvatskoj. Prvi u ovom dijelu Hrvatske nudimo lasersku fototerapiju u ginekologiji te i brojne druge nove tretmane poput primjene hijaluronske kiseline kod kroničnih bolesti mokraćnog mjehura. Uvijek nastojimo biti u vrhu medicinskih dostignuća, prateći najnovija znanstvena dostignuća i tržište te aktualne trendove u potrazi za najnovijim tehnologijama i saznanjima u zdravstvu odnosno ginekologiji. Izuzetno nam je bitno mišljenje, ideje i povratne informacije naših pacijentica kako bismo mogli konstantno poboljšavati kvalitetu usluge, poručuje dr. Predrag Đorđević.

Poliklinika Fem Point će i u budućnosti nastaviti implementirati nove usluge, uključivati druge medicinske i srodne djelatnosti te usmjeravati svoj razvoj u skladu sa željama i potrebama svojih pacijentica.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!