Poliklinika Rident osvojila nagradu za najbolju dentalnu kliniku u Europi u svojoj kategoriji na 5. EMT-u u Abano Termama

Ovo nije prva nagrada riječkoj dentalnoj klinici. Već je 2017. godine Poliklinika Rident proglašena međunarodnom dentalnom klinikom godine osvojivši nagradu International Medical Travel Journala.

Abano Terme – Poliklinika Rident osvojila je nagradu za najbolju europsku kliniku u kategoriji rada s grupama
pacijenata prilikom jučerašnjeg nastupa na B2B događaju pod nazivom 5. EMT (European Medical Tourism) u Abano Termama u Italiji. Nastup na ovom dvodnevnom vodećem talijanskom događaju za medicinski turizam organizirao je Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera, te su mu se pridružile članice Rident te Liburnia Riviera Hoteli.

Nataša Rubeša, članica uprave i Aleksandra Mesić, voditeljica prodaje

Podsjetimo kako ovo nije prva nagrada riječkoj dentalnoj klinici. Već je 2017. godine Poliklinika Rident proglašena međunarodnom dentalnom klinikom godine osvojivši nagradu International Medical Travel Journala (IMTJ). Poliklinika Rident osnovana je 2004. godine u Rijeci, a 2013. godine otvorila je svoju podružnicu u Poreču. Osim što djeluje 17 godina u dvije poliklinike, Rident ima 38 ordinacija dentalne medicine, tri laboratorija dentalne medicine, 36 liječnika dentalne medicine, 45 asistenata dentalne medicine, 68 tehničara dentalne medicine, 4 inženjera medicinske radiologije te više od 60.000 pacijenata godišnje.

S dvije poliklinike na raspolaganju, Rident kontinuirano radi na kvaliteti te pacijentima nudi idealan spoj vrhunske dentalne usluge i turističke ponude, a njihov sustav upravljanja kvalitetom certificiran je normom ISO 9001 još
2019. godine.

EMT 2021 globalna je konferencija o medicinskom turizmu te je prvi event ove godine na kojem će se na licu mjesta povezati turističke agencije i turoperatori s lječilištima, klinikama i bolnicama iz cijeloga svijeta.

Peto izdanje EMT-a uključuje konferenciju, okrugle stolove na temu tržišnih trendova i pacijenata, kao i poslovne sastanke, B2B poslovnu radionicu te nagrade za najuspješnije europske klinike. Osim Poliklinike Rident, nagradu je također osvojila zagrebačka Poliklinika Poliderma, koja će uskoro otvoriti svoju novu podružnicu u hotelu Ambasador u Opatiji, čime se
zaokružuje jedna faza strategije razvoja zdravstvenog turizma Liburnia Riviera Hotela, članice Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.