Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka ponovo kreće s edukativnim programom

S aktivnostima ponovno počinju Muzejski mali atelje – MuMA te Dramci iz Guvera, tematska Jutra u Muzeju, edukativne rođendanske proslave i tematske radionice

Rijeka – Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka donio je Odluku o privremenoj organizaciji rada prema mjerama propisanim u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19. Sukladno važećim epidemiološkim mjerama od 1. ožujka 2021. ponovno počinju edukativni programi u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka na lokaciji Guvernerova palača dok će se edukativne radionice Muzejske zbirke Kastavštine i Memorijalnog centra Lipa pamti organizirati online.

S aktivnostima ponovno počinju Muzejski mali atelje – MuMA te Dramci iz Guvera, tematska Jutra u Muzeju, edukativne rođendanske proslave i tematske radionice.

Dopušteni broj osoba na radionicama koje će se do daljnjeg održavati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka je 10 uz poštovanje svih mjera zaštite od širenja zaraze.

Detaljne upute za održavanje edukativnih programa mogu se pronaći na poveznici http://ppmhp.hr/dokumenti/cudotvornica/UPUTE_ZA_ODRZAVANJE_EDUKATIVNIH_PROGRAMA_COVID-19_2021.pdf

Sve novosti i obavijesti o održavanju edukativnih programa u Muzeju mogu se pratiti i na web i FB stranicama Muzeja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!