Pop i rock za najluđu noć: Let 3, Nina Badrić i Dubioza kolektiv uvest će Riječane u 2020. godinu

 Imena oko kojih se već neko vrijeme „šuška“ u javnosti potvrđena su nam od strane organizatora, a čini se da je Grad Rijeka za ulazak u riječku „godinu kulture“ odabrao kombinaciju pop i rock hitova koji bi mogli privući one nešto starije, ali i mlađe posjetitelje.

Let 3

Rijeka – Dubioza kolektiv, Nina Badrić i Let 3 kao predstavnici „domaćih snaga“ bit će glavne zvijezde novogodišnjeg dočeka na Korzu.

Imena oko kojih se već neko vrijeme „šuška“ u javnosti potvrđena su nam od strane organizatora, a čini se da je Grad Rijeka za ulazak u riječku „godinu kulture“ odabrao kombinaciju pop i rock hitova koji bi mogli privući one nešto starije, ali i mlađe posjetitelje među koje spada većina fanova bosansko-hercegovačkog sastava koji povezuje punk, reggae, dub, ska i rock s jakim političkim porukama.

Nedavno su objavili singl u kojem im se pridružio globalno popularni Manu Chao.

U popularnost Dubioze među riječkom rockerskom scenom ne treba sumnjati, jer prije dvije godine održali su odličan koncert u krcatoj Dvorani mladosti koji su najavili zanimljivom pjesmicom „Bella Fiume“.

– Muzikom se bavimo preko dvadeset godina. Provesti pola zivota svirajući istu muzičku formu bilo bi beskrajno dosadno. Davno smo shvatili da muzika u nasem slucaju ne smije, i ne može, da bude formatirani medij. Naš pristup je vrlo jednostavan, radimo sve sto mislimo da nam u tom momentu muzički odgovara, kazali su nam tom prilikom u ekskluzivnom razgovoru.

INTERVJU: Dubioza kolektiv – Svaka naša pjesma je lična interpretacija društvenih tokova @ Rijeka

Legende riječke rock-scene, dugovječni Let 3 od svakog koncerta stvaraju poseban spektakl, stoga ne treba sumnjati da će upravo takav, spektakularan, biti i novogodišnji koncert na Korzu. Mrle i Prlja ponovo su u „dobroj formi“, pa će mnogi Riječani sasvim sigurno odlučiti silvestarsku večer provesti uz vječne hitove – od „Nafte“ do „Djeteta u vremenu“.

Nešto nježnije note pružit će prvakinja domaće pop scene, Nina Bardić, čije su „pitke“ uspješnice omiljene i među mlađim, ali i nešto starijim ljubiteljima glazbe. Kako doznajemo, trolistu glavnih zvijezda na pozornici će se pridružiti i drugi bendovi, stoga Riječane očekuje još jedan dobar novogodišnji provod na Korzu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!