Popularni psihijatar u Gradskoj knjižnici Rijeka: Robert Torre predstavlja knjigu ‘Ima li života prije smrti?’

Nakon izrazito dobre posjećenosti i gužve na proljetnom gostovanju istog autora u Gradskoj knjižnici Rijeka zbog velikog interesa vraća se ponovo i u Mjesecu hrvatske knjige.

Rijeka – Večeras, u srijedu 30. listopada u 18 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka gostovat će popularni autor knjiga iz područja psihijatrije Robert Torre.Razgovor će moderirati Neven Kepeski.

Robert Torre je zagrebački psihijatar, autor nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapaženog kritičkog pamfleta Prava istina o psihijatriji.U svojoj novoj knjizi Ima li života prije smrti? – Iskustvo prvog lica sudi život iz samog života. Pokazuje što se iz ovog sada – i – ovdje života, bez ikakvih izvanjskih pretpostavki, može reći o ovom sada – i – ovdje životu. Iako psihijatar i psihoterapeut, ovdje istupa kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo, jer utemeljenju počela razborito vođenog života psihoterapija naprosto nije dorasla, nego samo egzistencijalistička filozofija. Utoliko je ovo nesvakidašnja knjiga samopomoći, s jasno izloženim odgovorima na pitanja što je život i kako ga živjeti.

Program se odvija u sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Rijeka, uz sponzorsku podršku Ine.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!