Posljednji vikend Food Truck festivala za ispraćaj ljeta u velikom stilu

Renomirani chef Mate Janković u subotu, a Bolesna braća u nedjelju zatvaraju ovogodišnji Food Truck festival

Rijeka – Nakon što se ovog ljeta Food Truck festival kotrljao u Nugentovom parku na Trsatskoj gradini, polako smo se približili kraju ljeta, ali i drugog izdanja festivala.

Kako bi se programski sadržaj koji je upotpunio izvrsnu gastro ponudu zaključio na najbolji mogući način, organizatori su pripremili gastro i glazbene poslastice za kraj festivala.

U subotu, 11.09. na festivalu gostuje renomirani chef Mate Janković koji će s početkom od 19.00 sati kroz gastro show približiti sve čari pripreme street food specijaliteta. Nakon gastro užitaka, slijede oni glazbeni, kada će publiku DJ Dominator zabaviti uz najbolje RNB hitove.

Posljednji dan festivala obilježit će odlična zabava jer će se koncert koji je bio zakazan za subotu, održati posljednjeg dana festivala – u nedjelju, 12.09. kada na pozornicu stižu Bolesna braća. Jedna od najpoznatijih hrvatskih hip hop skupina iz Zagreba priprema pravo glazbeno osvježenje za riječku publiku. Tako će drugo izdanje Food Truck festivala biti zaključeno uz neke od njihovih najvećih hitova – Lovačke priče, Telefon Faki, Patriša, Oprosti mi brate, Čiča miča i mnoge druge.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kn u pretprodaji te 50 kn na dan koncerta i to u Dallas Music shopu te putem platforme Mojekarte.hr.

Ne propustite posljednju priliku da uz izvrsnu glazbenu podlogu uživate u street food delicijama, osvježavajućim pićima i neodoljivim slasticama sa food truckova!