FOTO Potpisivanjem ugovora s tvrtkom MKM Yacht, 3. maj krenuo u novom smjeru

Kako je istaknuo predsjednik Uprave 3.maja Edi Kučan, nastupa novo razdoblje za brodograđevni lokalitet na Kantridi jer se dio kapaciteta ustupa kompaniji MKM YACHT s kojom će u sljedećim godinama zajednički razvijati novu tržišnu nišu putničkih polarnih brodova

Rijeka – U Brodogradilištu 3.maj potpisan je ugovor o potkoncesiji između društva 3.MAJ Brodogradilište d.d. i društva MKM YACHTS d.o.o. o čemu je prethodnu suglasnost dala i Vlada RH. Kako je istaknuo predsjednik Uprave 3.maja Edi Kučan, nastupa novo razdoblje za brodograđevni lokalitet na Kantridi jer se dio kapaciteta ustupa kompaniji MKM YACHT s kojom će u sljedećim godinama zajednički razvijati novu tržišnu nišu putničkih polarnih brodova.

– Na području 3.maja sada će djelovati dva brodograđevna sustava ali partnerski i poslovno povezana, rekao je Kučan.

Ovom važnom događaju za riječki 3. maj prisustvovao je i ministar Oleg Butković, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel a ispred PGŽ, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić. Čestitajući na tom značajnom poslovnom iskoraku Fabijanić je rekao da je Primorsko-goranska županija uvijek podržavala i podržavat će svaku inicijativu koja će očuvati radna mjesta i brodogradnju u Rijeci, odnosno Primorsko-goranskoj županiji. Podsjetio je da je Županijska skupština jednoglasno još prije 2 godine, kad je počela kriza u brodogradnji, jednoglasno tražila da se hitnim mjerama spriječi kolaps 3. maja ali i ponudila određena rješenje u okviru institucionalnih ovlasti, koje nažalost nisu velike.

Potpisivanjem Ugovora S Tvrtkom MKM Yacht, 3. Maj Krenuo U Novom Smjeru

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!