Potpuno zatvaranje svih gradskih sportskih objekata – Riječki sportski savez svu komunikaciju s članicama seli na telefone i elektroničku poštu

Mjera stupa na snagu odmah, a vrijedi do 28. ožujka 2020., s mogućnosti produljenja, ovisno o razvoju epidemiološke situacije

Rijeka – Povodom izvanredne situacije izazvane pandemijom korona virusa, Riječki sportski savez je objavio priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

– Obavještavamo kako će shodno novonastaloj situaciji i preporuci nadležnih službi i tijela, Riječki sportski savez svu komunikaciju i poslove s članicama obavljati isključivo putem komunikacije elektronskom poštom i telefonima. Prostorije Riječkog sportskog saveza će biti zatvorene za stranke do daljnjeg.

Obzirom na razvoj epidemiološke situacije u vezi s epidemijom infekcije korona virusom, dosadašnja mjera obustave treninga sportaša mlađih uzrasnih kategorija u sportskim objektima koji su u vlasništvu ili njima upravlja TD Rijeka Sport, na teritoriju grada Rijeke, a koja je donesena 13. ožujka 2020., s današnjim danom, 16. ožujka 2020., proširuje se na sve kategorije sportaša, te od sad uključuje i seniorske ekipe sportskih klubova.

Time se navedeni sportski objekti u potpunosti zatvaraju za sve kategorije korisnika.

Mjera stupa na snagu odmah, a vrijedi do 28. ožujka 2020., s mogućnosti produljenja, ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sportski klubovi upućuju se na redovito praćenje uputa Stožera Civilne zaštite, te drugih proglasa i informacija kojima se reguliraju aktivnosti tijekom navedenog razdoblja.

U Riječkom sportskom savezu će biti organizirana dežurna služba.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 098 9627447 ili na e-mail rijecki-sportski-savez@ri.t-com.hr – stoji u priopćenju RSS-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!