Povratak na Kantridu – Prodaja ulaznica za utakmicu Rijeke i Zrinjskog kreće sutra

Povratak na Kantridu će osim same utakmice obilježiti i brojni popratni sadržaji pa će tako veselje povodom ponovnog istrčavanja HNK Rijeke na teren Kantride trajati puno više od 90 minuta

Rijeka – Ulaznice za željno iščekivani nogometni spektakl kreću u prodaju već sutra, 18. rujna, a vjerni navijači moći će ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr te u Dallas Music shopu. Cijena ulaznice iznosi 30 kn za sektor D, 40 kn za F, E i E 1 (obiteljsku tribinu koja uključuje ulaznicu za dijete u pratnji roditelja), 60 kn za centralne tribine B i C te 90kn za centralnu tribinu A.

Povratak na Kantridu će osim same utakmice obilježiti i brojni popratni sadržaji pa će tako veselje povodom ponovnog istrčavanja HNK Rijeke na teren Kantride trajati puno više od 90 minuta. Ulicama grada koji teče već se tjednima priča o jedinstvenom sportskom događaju kojeg svi s nestrpljenjem očekuju. Sudeći po prošlogodišnjoj rekordno brzoj prodaji ulaznica, za vjerovati je kako će i ove godine stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. HNK Rijeka zaigrat će s HŠK Zrinjski iz Mostara, a ne sumnjamo da će igra s dostojnim protivnikom i ove godine stvoriti atmosferu koja priliči nogometu pod legendarnim stijenama!

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!