Predavanje Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja zajednice održava se u srijedu

Cilj predavanja je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Rijeka – HGK Županijska komora Rijeka u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ organizira predavanje „Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja zajednice“ za sve predstavnike poslovnih subjekata i ostale zainteresirane u Primorsko-goranskoj županiji.

Predavanje će se održati u srijedu 26. rujna s početkom u 9 sati u velikoj dvorani u sjedištu riječke županijske komore, a održat će ga upraviteljica Zaklade Helga Možé Glavan. Cilj predavanja je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Predviđeno trajanje predavanja je 2 sata, a prijaviti se može preko linka na stranicama Komore, pri čemu rok za prijavu ističe danas.

Predavanje se organizira u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!