ERSTE AD

Predavanje o zamjeni azbestnih krovova i fasada – Saznajte više o štetnosti azbesta i načinima zbrinjavanja

Na predavanju, građani će dobiti informacije o projektu zamjene azbestnih krovova, kao i prednosti zajedničkog djelovanja.

Rijeka – Udruga Moj otok, uz pokroviteljstvo Grada Rijeke održat će predavanje o projektu zamjene azbestnih krovova i fasada, za područje mjesnih odbora Turnić i Sv. Nikola, u srijedu 17. listopada u 18 sati u prostorijama MO Turnić.

– Već 6 godina provodimo akcije diljem Hrvatske u kojima se zalažemo za uklanjanje azbesta s krovova i fasada.U Rijeci ćemo održati predavanje o štetnosti azbesta i o načinima njegovog zbrinjavanja. Naša Primorsko – goranska županija je nažalost na prvom mjestu po mortalitetu u Hrvatskoj, kazala je Svjetlana Maljković iz udruge.

Na predavanju, građani će dobiti informacije o projektu zamjene azbestnih krovova, kao i prednosti zajedničkog djelovanja.

– Udruživanjem smanjujemo cijenu nabave i rada, pridonosimo očuvanju prirode, pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Rijeku pretvaramo u zdravije mjesto za življenje i poželjniju turističku destinaciju, zaključila je Maljković.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }