Predblagdansko druženje županijskih čelnika s urednicima, direktorima i novinarima riječkih medija

U ime svih novinara riječkih redakcija nastavak dobre suradnje sa Županijom zaželio je novinar Novog lista Edi Prodan

Rijeka – Župan Zlatko Komadina i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić sa suradnicima održali su danas tradicionalni predblagdanski prijem, druženje s urednicima, direktorima i novinarima riječkih medijskih redakcija.

Župan Komadina zahvalio se svim predstavnicima medija koji prate Primorsko-goransku županiju. “Nije vama i nije nama lako. Radimo na tome da ono što se zbiva u javnom sektoru dođe do građana . Danas živimo u digitalnom dobu gdje se vijest širi u par sekundi i treba na sve reagirati na vrijeme. Mislim da smo radili u interesu građana koji će to i ocijeniti. Vama nije lako jer imate svoje vlasnike koji se često miješaju sa svojim stavovima u uređivačku politiku. Takvo je sada vrijeme a pamtim i vremena kad su odnosi s medijima bili društveno odgovorniji. Većina vas radi sjajno svoj posao i hvala vam na tome. Mislim da je sve skupa dobra slika naše županije, a tako bi trebalo i ostati“, rekao je Komadina osvrnuvši se na 2019. kao dobru godinu: „ono što smo zacrtali smo i ostvarili, a moramo odgovorno trošiti na dobrobit naših građana”, zaključio je Komadina.

Novinarima na suradnji i praćenju Županijske skupštine zahvalio se predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić . Rekao je kako se kroj 2019. održalo 10 Županijskih skupština na kojima se glasalo u 160 točaka, a izdvojio je točku izlaska iz stečaja 3. maja: “Priča 3. maja još uvijek nije gotova a o njemu se nadam da ćemo još ljepše i bolje pričati u 2020. godini.”, rekao je Fabijanić zahvalivši se još jednom svima na druženju.

U ime svih novinara riječkih redakcija nastavak dobre suradnje sa Županijom zaželio je novinar Novog lista Edi Prodan.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!