Predsjednik NK Osijeka Meštrović: Nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno

Ivan Meštrović kaže kako su događanja na Rujevici oskvrnuće svega što se pozitivno radilo i radi u osječkom Klubu, kao i svega onoga u čemu NK Osijek pridonosi hrvatskom nogometu

Rijeka – Nogometni klub Osijek danas je na svojim mrežnim stranicama stavio još jedno klupsko priopćenje u kojem reagiraju na sinoćnju utakmicu protiv Rijeke na Rujevici u polufinalu Kupa. Nakon priopćenja nogometaša Erosa Grezda, kratku reakciju dao je i predsjednik kluba Ivan Meštrović.

On je za sada ukratko cijelu situaciju prokomentirao riječima da će Osijek sagledati sve mogućnosti u zaštiti svojih interesa. Dodao je kako je u pitanju oskvrnuće svega što se pozitivno radilo i radi u osječkom Klubu kao i svega onoga u čemu NK Osijek pridonosi hrvatskom nogometu. Na kraju je i poručio „sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno“.

Na mrežnim stranicama NK Osijeka navodi se dalje da veliko razočaranje vlada i među čelnicima i članovima Uprave NK Osijek.

– Ogorčenje na sudačke odluke nitko nije mogao suzdržati, a za sve je u taboru Bijelo-plavih to bila neprospavana noć na povratku s Kvarnera. Ništa se nije promijenilo ni idućeg dana, zapravo su Osječani sada još više kivni. Bitno je istaknuti da im punu podršku daju i brojni navijači i klupski simpatizeri, pa i nogometni zaljubljenici iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva koji se javljaju i šalju poruke, još uvijek u nevjerici na koji je način naš prvoligaš zaustavljen na putu prema finalu Kupa Hrvatske, stoji na webu NK Osijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!