ERSTE AD

Predstava OtpisaNE oduševila publiku na Gradini – U subotu slijedi jedinstveni party – BSH Trsat Castle!

Predstava OtpisaNE oduševila publiku na Gradini – U subotu slijedi jedinstveni party – BSH Trsat Castle!

FOTO: Foto Kurti

Na duhovit način kroz predstavu je iznesena aktualna tematika migracija, istovremeno pozivajući publiku na promišljanje o vlastitim stavovima, predrasudama, ali i vrijednostima koje su protkane kroz društvo današnjice.

Rijeka – Hit predstava OtpisaNE jučer je do posljednjeg mjesta ispunila Trsatsku gradinu, a izvrsna glumačka postava koju čine Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički zabavila je publiku u ugodnoj ljetnoj atmosferi.

Na duhovit način kroz predstavu je iznesena aktualna tematika migracija, istovremeno pozivajući publiku na promišljanje o vlastitim stavovima, predrasudama, ali i vrijednostima koje su protkane kroz društvo današnjice. Tri osebujne i karakterno vrlo različite žene nepredvidive životne okolnosti dovele su do susreta s Hassanom, migrantom iz Sirije. Kroz dinamičnu radnju publika je imala priliku otkriti kako će se svaka od njih suočiti s novonastalom situacijom, djelujući pritom kroz prizmu vlastitog svjetonazora.

Koliko je ova predstava oduševila publiku Ljeta na Gradini te zbog čega je opravdala sva očekivanja, potvrdio je glasan pljesak publike i salve smijeha koje su popratile prizore izvedbe. Predstava je osvojila simpatije publike, a pozitivnim reakcijama zasigurno je pridonijela izvanredna transformacija glumaca u likove čije karakterne crte možemo uočiti i u vlastitoj svakodnevici.

Programi Ljeta na Gradini u punom su zamahu, a već u subotu, 27. srpnja jedinstveni koncept dnevne zabave – BSH Trsat castle I Adria Sunset Sessions ponovno gostuje na Trsatskom kaštelu. BSH events je organizacija koja odlične glazbene evente dovodi na atraktivne lokacije, a ovaj zanimljivi koncept već drugu godinu zaredom seli u Rijeku. Kada je u pitanju grad koji teče, odabir je pao na Trsatsku gradinu kao osebujan i zanimljiv lokalitet koji će se na jedan dan transformirati u party zonu.

Prošlogodišnje izdanje BSH Trsat Castle sessiona, foto: Ivor Mažar

Za zvukove elektronske glazbe s naglaskom na house bit će zaduženo nekoliko renomiranih DJ-a koji će zasigurno zidine kaštela ispuniti pozitivnim vibracijama i odličnom atmosferom. Za izvrsnu zabavu ove su godine zaduženi Yakka, Full Ferry, Pablo Panda, Aldo Morro i Life 4 Funk. Spomenemo li još i da će se sve odvijati uz zalazak sunca, nije potrebno naglašavati da će ovo zasigurno biti party godine!

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr, rijekamarketplace.com i Entrio. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16:00 h kada započinje i warm up, a zatvara se u 18.00 h.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }