Predstavljanje knjige kolumni Nine Raspudića u ponedjeljak u Rijeci

Predstavljanje knjige kolumni Nine Raspudića u ponedjeljak u Rijeci

FOTO: screenshot youtube

“Kratki espresso” ukupno obuhvaća 186 kolumni, u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu

Rijeka – Nino Raspudić, poznati hrvatski filozof, književnik i publicist u ponedjeljak će 9. veljače u 19 sati predstaviti knjigu svojih kolumni “Kratki espresso”. Predstavljanje koje će se održati u Poslovnoj zgradi Agram (bivši Euroherc) će moderirati Marin Miletić, riječki vjeroučitelj i youtuber.

“Kratki espresso” je dvotomna kronološka zbirka Raspudićevih kolumni tjedno objavljivanih u Večernjem listu od ožujka 2016. do studenog 2019. Ukupno obuhvaća 186 kolumni, u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.

Spoj Raspudićeve erudicije, pripovjedačkog umijeća i specifičnog humora učinio je „Kratki espresso” jednom od najčitanijih i najutjecajnijih kolumni u zemlji, a Raspudiću donio posebnu težinu u javnom prostoru te mu priskrbio reputaciju neovisnog, slobodnomislećeg intelektualca koji lako komunicira i sa širokim čitateljstvom.

Predstavljanje je zamišljeno kao spoj razgovora između moderatora i autora i interakcije publike u vidu postavljanja pitanja i komentara vezanih uz autorov publicistički rad.

Na predstavljanju knjige možete dobiti Franckov kratki espresso i nabaviti knjigu po promotivnoj cijeni uz potpis i posvetu autora.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!