Predstavljanje knjige ‘Sjećanja na događaje iz ratne 1991. godine’ ovog petka u Kastvu

Predstavljanje knjige ‘Sjećanja na događaje iz ratne 1991. godine’ ovog petka u Kastvu

S priprema postrojbi 128. brigade na Platku, u studenome 1991. (Iz knjige D. Ogurlić: Rijeka u Domovinskom ratu, snimio S. Ježina)

– Knjiga Damira Vrhovnika, u izdanju Naklade Kvarner dodatno rasvjetljava ulogu Rijeke i njezinih stanovnika u Domovinskom ratu te obiluje dokumentima iz tog perioda, najavili su organizatori.

Kastav – Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Kastav, u suradnji s Hrvatskim društvom kolekcionara militarije, organizira predstavljanje knjige ‘Sjećanja na događaje iz ratne 1991. godine’ ovog petka, 24. rujna, u 17:30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

– Knjiga Damira Vrhovnika, u izdanju Naklade Kvarner dodatno rasvjetljava ulogu Rijeke i njezinih stanovnika u Domovinskom ratu te obiluje dokumentima iz tog perioda. Uz predstavljanje knjige, bit će izložene odore korištene na početku Domovinskog rata, u vlasništvu kolekcionara Damira Batistića i Luke Peloze. Navedeno događanje, održat će se uz poštivanje, propisanih epidemioloških mjera, najavili su organizatori.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }