Premijera filma ‘Malik 20 godina rada’ povodom okrugle obljetnice

Reprize filma bit će još i 10. i 12. travnja s početkom u 19.30 sati, također na YouTube kanalu ‘Malik’, s razgovorom na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice za reprize objavljivat će se pravovremeno na web i FB stranicama te Instagramu ‘Malika’.

Rijeka – Kazališna radionica Malik Rijeka najavila je premijeru dokumentarnog filma ‘Malik 20 godina rada’, kojom po prvi puta obilježavaju okruglu godišnjicu svoga rada.

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa predstava potpisuju bivše dugogodišnje polaznice ‘Malika’ Valentina Ban i Tajana Vučenov, a film će se prikazati u četvrtak, 8. travnja u 19.30 sati na YouTube kanalu ‘Malik’.

-Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega što smo činili naših prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci. Zahvaljujemo se svima koje smo intervjuirali u filmu i koji su svatko na svoj način obilježili naš rad, kao i svima ostalima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima ‘Malika’ i promicanju naših ideja na polju kazališta, ističu iz Malika.

Film traje 55 minuta, a 15 minuta nakon premijere organiziran je i razgovor autorica s publikom, putem Zoom platforme.

Premijeru filma može se pogledati na poveznici, a preko ove poveznice može se uključiti na razgovor nakon premijere.

Reprize filma bit će 10. i 12. travnja s početkom u 19.30 sati, također na YouTube kanalu ‘Malik’ s razgovorom na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice za reprize objavljivat će se pravovremeno na web i FB stranicama te Instagramu ‘Malika’.

-Pozivamo svih da se iz ugode vlastitog doma pridružite zajedničkom gledanju i komentiranju filma i time uveličate našu prvu okruglu obljetnicu rada, u situaciji ‘novog normalnog’, poručuju organizatori.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!