Prezentacija projekta uoči početka radova na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže u Doričićima

Radovi na izgradnji vodovodne i sanitarne kanalizacijske mreže u Doričićima izvodit će se približno 12 mjeseci, a započet će polovicom listopada

Kostrena- U Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji 6. listopada 2021. s početkom u 16 sati održat će se informativni sastanak uoči početka radova na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže u Doričićima kako bi predstavnici izvođača radova, KD Vodovod i kanalizacija te Općine Kostrena informirali stanovnike Doričića o planu i dinamici radova kao i organizaciji svakodnevnog života tijekom realizacije projekta.

Radovi na izgradnji vodovodne i sanitarne kanalizacijske mreže u Doričićima izvodit će se približno 12 mjeseci, a započet će polovicom listopada. Planirana je izgradnja 665 metara novog vodovoda i 879 metara sanitarne kanalizacije s pripadajućim gravitacijskim kolektorima (623 m), tlačnim vodovima (256 m) i dvije crpne stanice. Investitor je Komunalno društvo Vodovod i kanalizacija uz potporu Općine Kostrena, a izvođač radova je zajednica ponuditelja GRAĐEVINAR d.o.o. Čabar i GORAN GRADITELJSTVO d.o.o. Delnice. Ugovorena vrijednost radova iznosi približno 5,9 milijuna kuna osiguranih iz sredstava naknade za razvoj na vodoopskrbnom području Općine Kostrena.