Prijenos uživo od 19 sati: Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje 2021.

Naš zavičaj  postaje mjesto ugodnog življenja obitelji s djecom – poručuju iz jelenjske lokalne samouprave, dodajući kako će na svečanoj sjednici, u svečanom tonu, biti dodijeljena i javna priznanja.

Jelenje – Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje održava se povodom proslave Dana Općine Jelenje u petak, 24. rujna 2021. godine u 19 sati u Domu kulture Dražice, pratite prijenos uživo na:  https://youtu.be/IuvmpyeHs9I .

– Općina Jelenje raste i razvija se vise nego li ikad prije. Dokaz tomu su realizirani generacijski projekti, ali i jasni i stabilni planovi za budućnost. Upravo na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Jelenje prilika je za prikazati što je sve realizirano i izgrađeno unazad godinu dana.  U povijesnoj godini realizirano je 25 većih projekata. Naše Jelenje više nije isto, jer u naš kraj uložene su višemilijunske vrijednosti u obliku investicija Općine Jelenje, Primorsko-goranske županije, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, Ministarstva hrvatskih  branitelja i Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Naš zavičaj  postaje mjesto ugodnog življenja obitelji s djecom – poručuju iz jelenjske lokalne samouprave, dodajući kako će na svečanoj sjednici, u svečanom tonu, biti dodijeljena i javna priznanja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }