Prijić Samaržija čestitala Ružiću: KBC je dobio kompetentnu i vrijednu osobu

To je veliki uspjeh kojeg može opravdati samo predani rad, zalaganje i vrlina, poručila je rektorica Snježana Prijić Samaržija

Rijeka – Rektorica Snježana Prijić Samaržija čestitala je Alenu Ružiću na njegovom imenovanju za novog ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Ružić će novu funkciju preuzeti početkom srpnja.  Alen Ružić aktualni je prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci.

– Čestitam profesoru Alenu Ružiću na  imenovanju na funkciju ravnatelja KBC Rijeka, to je veliki uspjeh kojeg može opravdati samo predani rad, zalaganje i vrlina.  Ali, čestitke upućujem i djelatnicima KBC-a Rijeka, među kojima je i značajan broj sveučilišnih djelatnika, jer su dobili kompetentnu i vrijednu osobu i vrsnog stručnjaka na čelu svoje ustanove.  Veze Bolnice i Sveučilišta duboke su i čvrste, i iskreno vjerujem da će naš dosadašnji timski rad u Upravi UNIRI u budućnosti rezultirati i oživotvorenjem vrlo konkretnih zajedničkih projekata, među kojima se definitivno na prvom mjestu nalazi Sveučilišna bolnica. To će ujedno biti veliki uspjeh i za našu širu zajednicu, građane, studente i akademske djelatnike. Čestitke profesoru Ružiću upućujem i u ime članova Senata Sveučilišta u Rijeci te mu želimo puno uspjeha u radu na čelu KBC-a Rijek, poručila je rektorica prof. dr. sc. Prijić Samaržija u svojoj čestitci novom ravnatelju prof. dr. sc. Ružiću.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!