Prilikom kontrole prometa na autocesti u automobilu mu pronađeno 300 kg ilegalnog duhana

Prilikom kontrole prometa na autocesti u automobilu mu pronađeno 300 kg ilegalnog duhana

Ilustracija

Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 21. svibnja prilikom kontrole prometa na autocesti na području Vrbovskog

Rijeka – Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina.

Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 21. svibnja prilikom kontrole prometa na autocesti na području Vrbovskog. U osobnom vozilu, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao u smjeru Rijeke pronađeno je 16 vreća s oko 300 kilograma sitno rezanog duhana, koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je duhan neovlašteno posjedovao radi daljnje preprodaje.

U ovom događaju sudjelovali su i djelatnici carine koji su oduzeli pronađeni duhan, kao i osobno vozilo kojim je 28-godišnjak upravljao radi daljnjeg postupanja iz njihove nadležnosti.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina policija je 28-godišnjaka prijavila mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!