Primanje Marka Jovičića povodom zapaženog rezultata u gimnastici

Marko Jovičić se zahvalio na primanju te ispričao nazočnima svoje impresije i zadovoljstvo sportskim uspjehom, ponajviše što je rezultat došao upravo sa vježbi na parteru kojeg u matičnom klubu niti nema.

Rijeka – Povodom nastupa Marka Jovičića na svjetskom kupu u Kairu na kojem je ostvario povijesni uspjeh za svoj klub plasiravši se u finale, održano je prikladno primanje u prostorijama Riječkog sportskog saveza.

Na primanju su nazočili predstavnici GK “Rijeka”, predsjednica Mirjana Jovičić, trener Miroslav Pavlović i član izvršnog odbora Sergio De Previtellio, te predstavnici Riječkog sportskog saveza na čelu sa predsjednicom Doroteom Pešić Bukovac.

Marko Jovičić se zahvalio na primanju te ispričao nazočnima svoje impresije i zadovoljstvo sportskim uspjehom, ponajviše što je rezultat došao upravo sa vježbi na parteru kojeg u matičnom klubu niti nema.

Njegov trener Miroslav Pavlović je uz zahvalu napomenuo da je rezultat plod kontinuiranog rada te da je siguran da će u narednom periodu Marko nastaviti ostvarivati izvrsne rezultate.

Predsjednica Dorotea Pešić Bukovac tom je prilikom pohvalila rad GK “Rijeka” što ovaj rezultat i potvrđuje, te da će Riječki sportski savez i dalje pratiti i pomagati izvrsnost u sportu.

Predsjednica GK “Rijeka” zahvalila se na podršci te napomenula kako je najveća želja gimnastičara koji u našem gradu djeluju od davne 1904.godine,  izgradnja velike gimnastičke dvorane.

O samoj kvaliteti Marka Jovičića najbolje govore njegovi rezulati:

2021.

  1. FIG World Chellenge Cup – Cairo (Egipat) nastupilo 11 zemalja : Finale na parteru – 8. mj.

 

2020.

  1. Pojedinačno i Višebojsko prvenstvo Hrvatske: mj. višeboj; 2. mj. parter; 2. mj. karike; 2. mj preskok; 2. mj. ruče; 2. mj. preča

 

2019.

  1. FIG natjecanje 52. šalomunov memorijal – Maribor (Slovenija): finale na parteru – 3. mj.

 

  1. Ljetna Univerzijada: parter – 43. mj.

 

  1. Pojedinačno i Višebojsko prvenstvo Hrvatske: 2. mj. višeboj; 2. mj. parter; mj. karike

2016.

  1. Europsko prvenstvo za juniore – Bern (Švicarska)

2015.

  1. Olimpijski festival Europske mladeži – Tibilisi (Gruzija)

2014.

  1. Jadransko jonske igre – Ancona (Italija): višeboj – 2. mj.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!