Primorsko-goranska županija od 1. siječnja preuzima poslove i 127 službenika Ureda državne uprave

Primorsko-goranska županija osim poslova preuzima i 127 službenika koji će nastaviti obavljati svoje poslove kao zaposlenici PGŽ, a bit će raspoređeni unutar postojećih županijskih upravnih odjela sličnih nadležnosti.

Rijeka – Temeljem Sporazuma između Ministarstva uprave i Primorsko-goranske županije potpisanog 16. prosinca 2019. godine, od 1. siječnja 2020. godine Upravna tijela PGŽ počinju obavljati povjerene poslove koje je do sada obavljao Ured državne uprave.

Primorsko-goranska županija osim poslova preuzima i 127 službenika koji će nastaviti obavljati svoje poslove kao zaposlenici PGŽ, a bit će raspoređeni unutar postojećih županijskih upravnih odjela sličnih nadležnosti. Povjereni poslovi obavljat će se  na istim lokacijama kao i do dana preuzimanja.

Novost je da se Pisarnica Primorsko-goranske županije od 1. siječnja 2020. godine nalazi na novoj adresi Riva 10, Rijeka (prizemlje, šalter br. 8).

Dodatne informacije s točnim lokacijama i uredovnim vremenima pojedinih službi nalaze se na mrežnim stranicama Primorsko-goranske županije.