Pripremite se za buđenje prirode i organizma: Ova odjeća će vas motivirati da krenete vježbati

Kako bismo u stilu započeli sezonu treninga, potrebno je nabaviti nekoliko novih trendi sportskih komada, a ponudu iz Tower Centra probrao je Tower Lifestyle Magazin

POLLEO SPORT, 349,99 KN

Rijeka – Nakon teške zimske hrane vrijeme je da naše tijelo vratimo u formu. Veljača je idealan mjesec za novi sportski početak i skidanje viška kilograma. Kako bismo u stilu započeli sezonu treninga, potrebno je nabaviti nekoliko novih trendi sportskih komada.

Kul tajice raznih boja i uzoraka začiniti će svaki sportski outfit. Iznimno su praktične i prikladne za sve dvoranske sportove, vježbanje u teretani ili trčanje na otvorenom.

Osim tajica, trenirke su omiljen sportski komad kojeg svi posjedujemo. Obožavamo ih zbog njihove udobnosti, a osim za trening, rado ih odabiremo za šetnje i ležerna druženja s prijateljima.

SPORT VISION, 229 KN

Veseli topići te uske ili šire majice zanimljivih uzoraka, izrađene od kvalitetnog materijala, odlično će nadopuniti vaš sportski look.

Za trčanje ili napornije tjelesne aktivnosti prilikom kojih se više znojite, preporučaju se majice izrađene od sintetičkih materijala. Naime, za razliku od pamuka, sintetika se brže suši te ne ostavlja neugodan, mokar osjećaj na vašoj koži.

U sportskim dućanima Tower Centra pronaći ćete brojne sportske komade koje možete kombinirati na razne načine i tako se zabaviti sa svojim sportskim stajlingom. Izlika više nema, složite svoj omiljeni sportski look i klesanje figure može započeti! Cjelokupnu ponudu provjerite na stranicama Tower Lifestyle Magazina.

POLLEO SPORT1, 419,99 KN

POLLEO SPORT1, 419,99 KN

INTERSPORT, 300,96 KN