Prirodoslovni muzej Rijeka organizirao radionice za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi

Teme radionica su „Budi ptica na jedan sat“, „Tko me oprašuje“, „Budi zaštitnik Tommasinijeve merinke“, „Pomažem prirodi“, a vode ih dr. sc. Ana Barešić i Anita Hodak.

Rijeka – U sklopu Riječkog zelenog tjedna u Prirodoslovnom muzeju Rijeka održava se serija radionica za organizirane skupine djece predškolske i osnovnoškolske dobi.

Teme radionica su „Budi ptica na jedan sat“, „Tko me oprašuje“, „Budi zaštitnik Tommasinijeve merinke“, „Pomažem prirodi“, a vode ih dr. sc. Ana Barešić i Anita Hodak.

Radionice su namijenjene organiziranim skupinama djece predškolske (trajanje 45 minuta) ili osnovnoškolske dobi (trajanje 120 minuta).

Termini radionica mogu se po potrebi u dogovoru s voditeljicama izmijeniti. Za sudjelovanje na radionicama obvezna je rezervacija termina na elektroničkom poštom na anita@prirodoslovni.com ili telefonski na 051/553-669. Radionice se održavaju još u četvrtak i petak.

Riječki zeleni tjedan održava se od 13. do 17. svibnja 2019. u sklopu manifestacije EU Green Week koju provodi Europska komisija s ciljem istraživanja načina na koje Europska unija može pomoći gradovima da postanu bolja mjesta za život i rad kroz osvještavanje važnosti zelene infrastrukture, važnosti pravilnog gospodarenja otpadom i recikliranja, uključivanje zajednice u sve aspekte očuvanja okoliša i očuvanje bioraznolikosti flore i faune.

EU Green Week svake se godine usredotočuje se na neki od aktualnih problema odabirom teme tjedna i njegovog mota, a ovogodišnja tema je „Primjena okolišnih politika i zakona“ s motom „Preuzmi inicijativu!“.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!