Pritvor i kaznena prijava 39-godišnjaku zbog krađe bakrenih kablova, novčanika i glazbene opreme

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 35 tisuća kuna

Delnice – Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je od 27. do 29. rujna u dva navrata provalio u skladište u Delnicama iz kojega je otuđio veću količinu bakrenih kablova. Ovim kaznenim djelom tvrtka s područja Brod Moravica oštećena je za najmanje 30 000 kuna. Osim toga, sumnjiči se da je tijekom mjeseca rujna počinio dva kaznena djelo krađe u Delnicama i Rijeci kada je otuđio novčanik službene osobe iz prostorija državne institucije, odnosno iz trgovačkog centra dio glazbene opreme. Ukupna materijalna šteta ovih krađa cijeni se na pet tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem i dvije krađe, 39- godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Za počinjenje navedenih kaznenih djela policija je prijavila još dvoje hrvatskih državljana.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!