Prodan je Dom željezničara, novi vlasnik Gavrilović razmišlja da ga pretvori u hotel

Iako se prema sadašnjem izgledu ne bi moglo tako reći, Dom željezničara zapravo je atraktivna zgrada površine tri tisuće četvornih metara, s još oko 1.600 kvadrata okućnice i dvorišta, k tome na frekventnoj gradskoj lokaciji

Rijeka – Doma željezničara u Krešimirovoj prodan je u ožujku ove godine Gavriloviću, poznatom hrvatskom proizvođaču vrhunske salame, sušenog mesa, paštete i mesnih narezaka. Točnije, zapuštenu zgradu u centru Rijeke preuzela je Gavrilovićeva firma Dinova-Diona. Informacija o tome da je Dom Željezničara dobio novog vlasnika nakon nekoliko godina dugog stečajnog pa ovršnog postupka njegovog bivšeg vlasnika, tek je ovih dana dospjela u javnost.

Zasad nije točno poznato u što će Gavrilović pretvoriti riječku ruinu. Iako se prema sadašnjem izgledu ne bi moglo tako reći, Dom željezničara zapravo je atraktivna zgrada površine tri tisuće četvornih metara, s još oko 1.600 kvadrata okućnice i dvorišta, k tome na frekventnoj gradskoj lokaciji, između autobusnog i željezničkog kolodvora i na nekoliko minuta hoda od Korza. Stoga se najrazumljivijom čini najava o tome da bi Dom željezničara mogao postati hotel.

– U ovom trenutku radimo na prikupljanju dokumentacije i analiziranju mogućnosti uređenja, izjavila je direktorica tvrtke Dinova-Diona Sanela Ćorković Novom listu.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!