ERSTE AD

Prodavao ulaznice, a novac zadržao za sebe

Riječ je o osumnjičeniku koji je kao zaposlenik jedne lošinjske ustanove u kulturi, tijekom rujna, prilikom naplate ulaznica  izdavao kopije ranije naplaćenih računa ili izdavao ulaznice bez računa, a dobiveni novac od naplate zadržavao za sebe

Mali Lošinj – Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere, javljaju iz PU primorsko-goranske.

Kako ističu dalje iz policije, riječ je o osumnjičeniku koji je kao zaposlenik jedne lošinjske ustanove u kulturi, tijekom rujna, prilikom naplate ulaznica  izdavao kopije ranije naplaćenih računa ili izdavao ulaznice bez računa, a dobiveni novac od naplate zadržavao za sebe. Počinjenim kaznenim djelom oštetio je navedenu ustanovu u kulturi, za sada, za neutvrđeni iznos.

Završetkom istraživanja, 50-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela pronevjere.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }