[PROMO] Agencija Venera – Gratia: U Novu 2022. godinu, krenite sretni s novom ljubavi

Budite zdravi, sretni, zaljubljeni, voljeni, volite… za sve koji su voljeli i koji će voljeti…

Poreč – U Novu 2022. godinu, krenite sretni s novom ljubavi, jer kako ističu iz agencije Venera – Gratia, u životu nitko unaprijed ne zna gdje će sresti ljubav…

– Osjećate se usamljeno? Odbacite ponos i predrasude, poput naših mnogobrojnih klijenata iz Hrvatske i inozemstva! Jer neprocjenjivo je bogatstvo u životu svakog čovjeka ostvariti uzajamnu ljubav, osjećati se zaljubljeno, voljeno, voljeti i živjeti u zdravoj vezi, izvanbračnoj zajednici, braku. Iza vas je neiskrena, interesna, nevjerna, tajna veza? Rastavljeni ste? Ostali ste udovica ili udovac? Dosta vam je lažne nade, iščekivanja, poruka, poziva, gubitka vremena u tipkanju, lažnih životnih i Internet profila. Pitate se, gdje upoznati nekog novog? U životu , nitko unaprijed ne zna gdje ga čeka nova ljubav! Svaki novi put, nudi i nove mogućnosti. Najgora je pat pozicija. Pokrenite se i učinite nešto samo za sebe! Vi to zaslužujete! Nikad ne recite – nikad, napomenula je Jovanka Hrastić, partnerski i bračni terapeut s 32 godine iskustva u posredovanju.

Ured agencije Venera – Gratia Poreč, posreduje isključivo uz lucidan Ugovor koji isključuje: osobe u braku, alkoholičare, narkomane! Obvezuje klijente na: presliku osobne iskaznice, rastavljene i na presliku rastave braka, udovice i udovce na presliku smrtnog lista, a 32-godišnje iskustvo garantira potpunu profesionalnost i diskreciju. Sve detalje možete saznati na broj moba 098/366104 ili putem e-mail adrese Venera.gratia@pu.t-com.hr, a dostupni su od ponedjeljka do subote od 9 do 19 sati, a za dogovoriti termin potrebno je nazvati dan ranije dok dodatne informacije možete saznati na www.venera.gratia.com.

Budite zdravi, sretni, zaljubljeni, voljeni, volite… za sve koji su voljeli i koji će voljeti…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }