Med Contour MILTIPOWER: Revolucija u nekirurškim tretmanima oblikovanja lica i tijela

Autor: Nikola Cvjetović 24.06.2022

thallaso tretmani 2022

Tretman Med Contour MULTIPOWER je efikasan, bezbolan i siguran te su rezultati vidljivi odmah nakon prvog tretmana.

Opatija – Thallasso Wellness Opatija predstavlja Med Contour MULTIPOWER , najučinkovitiji uređaj koji obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela kombinirajući ultrazvuk i radiofrekvenciju.

Med Contour MULTIPOWER ima čak 4 aplikatora za različite vrste tretmana lica i tijela: Body shape za smanjenje masnih naslaga i uklanjanje celulita, Body shape and tight za zatezanje i učvršćivanje kože tijela, Face lifting za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea i Draining za limfnu drenažu tijela i lica.

Tretman Med Contour MULTIPOWER je efikasan, bezbolan i siguran te su rezultati vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Gubitak obujma mjeri se u centimetrima, prosječan gubitak nakon prvog tretmana je 2.5 cm te tretman ne zahtijeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Omogućava izvođenje svih najtraženijih tretmana nekirurškog oblikovanja lica & tijela s jednim uređajem.

Ukoliko biste voljeli zategnuti kožu tijela novi Med Contour MULTIPOWER posebnim aplikatorom Body shape and tight dovodi do zatezanja opuštene kože, poboljšavajući elastičnost i glatkoću kože, djeluje na celulit i lokalizirane masne naslage.

Ako ste u potrazi za najsuvremenijim Anti Age tretmanima tada je tu Face lifting bez noža, revolucija u nekirurškim tretmanima lica. Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije povećava proizvodnju kolagena.

Novi Med Contour MULTIPOWER ima poseban aplikator za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea i uklanjanje bora!

Svjetski renomirani Med Contour aplikator dobitnik je prestižne nagrade za “The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement” na najvećem svjetskom kongresu estetske medicine “The Aesthetic Show” u Las Vegasu, kao i najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica tri godine zaredom u Americi u 2013., 2014., 2015. i 2016. godini, a koji je dostupan u našoj regiji, u Med Contour MULTIPOWER aparatu poboljšan je novom ergonomskom glavom i novim, većim i djelotvornijim titanijskim ultrazvučnim sondama za efikasnije tretmane uklanjanja masnih naslaga i celulita.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Thalasso Wellness na broj 051 202 855.