Promocija knjige Put u planine – na Snježniku!

Knjiga Mirte Mataije bit će predstavljena tijekom uspona s Platka na Snježnik! Svi zainteresirani pozvani su na okupljanje od 9.30 sati na parkiralištu na Platku, a uspon počinje u 10 sati.

SNJEŽNIK – Promocija knjige na Snježniku? Originalna ideja, ali sasvim logična jer je riječ o knjizi Put u planine Mirte Mataije. Promocija će se održati na usponu za Snježnik visok 1506 metara.

Put u planine izlazi kao elektronska i kao tiskana knjiga, a istoimeni video njezin je dio.  Glazbu za video ustupili su L.H.D., odnosno Lada, Hrvoje i Dinko, ex. The Bambi Molesters. Za ovu knjigu je bio organiziran i foto-natječaj na koji se javilo dvadesetak fotografa. Žiri je odabrao 11 koje fotografija koje su postale dijelom elektronskog izdanja. Pobjednica natječaja je Lea Grgurić i njezina
fotografija također je otisnuta na zadnjoj strani korica tiskane knjige. Objavljivanje elektronskog izdanja knjige Put u planine financijski je pomogao Grad Rijeka.

Svi zainteresirani pozvani su na okupljanje od 9.30 sati na parkiralištu na Platku, a uspon počinje u 10 sati.

Promociju organiziraju izdavačka kuća Shura Publikacije iz Opatije i KUU Sklad Bakar. Budući da je u planinama hladno, autorica i organizatori podsjećaju da je potrebno dobro se obući i krenuti u odgovarajućoj obući.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }