Promocijom knjiga Sabahudin Budimlija zahvalio građanima Rijeke za sve lijepo što je ovdje doživio

Upravo zahvaljujući svojim do sada objavljenim knjigama poezije koje su posvećene Rijeci a i svojim osobnim zalaganjem Sabahudin Budimlija postao je veliki promotor Rijeke u susjednoj Bosni i Hercegovini, osobito u Tuzli gdje trenutno živi i radi.

Rijeka – Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održana promocija dvije knjige poezije  „Plava Liburnija“ i „Istriana“, autora Sabahudina Budimlije.

Riječ je o dvjema knjigama poezije koje su inspirirane ljepotama, poviješću i multikulturalnošću Rijeke i okolice. Poeziju su na predstavljanju čitale pjesnikinja Vanja Michelazzi, Alemka Brazzoduro i Sara Klarić, dok su u glazbenom dijelu programa nastupili Nicol Sinožić i Eugen Kvaternik, učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova.

Knjige Plava Liburnia i Istriana dio su Budimlijinog opusa inspiriranog Rijekom iz kojeg su javnosti već predstavljene knjige Fiume, Rimski luk i Mir junaka. Upravo zahvaljujući svojim do sada objavljenim knjigama poezije koje su posvećene Rijeci a i svojim osobnim zalaganjem Sabahudin Budimlija postao je veliki promotor Rijeke u susjednoj Bosni i Hercegovini, osobito u Tuzli gdje trenutno živi i radi.

Promocijom knjiga Plava Liburnia i Istriana pisac je htio zahvaliti građanima Rijeke za sve ono lijepo što je doživio u našem gradu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!