Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Prva HNL – pioniri: Rijeka – Varaždin 3:0

Stariji pioniri Rijeke pobijedili su Varaždin 3:0 u utakmici 11. kola Prve HNL

Rijeka - Rijeka je stigla do četvrte pobjede u utakmici u kojoj je dominirala od početka do kraja osvojivši na kraju zasluženo tri boda. Rijeka je odlično krenula u utakmicu. U drugoj minuti Frank se našao u odličnoj situaciji u kaznenom prostoru Varaždina, ali njegov udarac obranio je vratar Novak.

Osam minuta kasnije udarac Miškulina je blokiran, u nastavku akcije Bistre je pucao glavom preko gola. Bijeli su bili konkretniji na travnjaku, u 18. minuti, nakon ubačaja s lijeve strane, Miškulin je pucao iz prve, ali vratar Novak još je jednom bio spreman.

Domaćin je gol najavio u 27. minuti, Mrvčić je potegnuo s ruba kaznenog prostora, vratar Varaždina uspio je iščupati loptu ispod grede. I onda je Rijeka povela 28. minuti. Frank je potegnuo s ruba kaznenog prostora, vratar Varaždina nije najbolje reagirao i nije uspio ukrotiti loptu koja je završila u mreži – 1:0.

Bijeli su nastavili pritiskati. Nakon ubačaja u 28. minuti nastala je gužva pred golom Varaždina, ali nitko nije uspio reagirati. Drugi gol stigao je u 31. minuti, nakon ubačaja iz kuta, Miškulin je poentirao glavom – 2:0.

Varaždin je prvi put prijetio u 33. minuti, Belović je snažno pucao, ali udarac je stigao iz mrtvog kuta i Jurčević je bio spreman. U 42. minuti Miškulin je ubacio, a Šimetić sjajno pucao iz prve. Vratar Varaždina upisao je novu obranu.

U 46. minuti Bačićev udarac glavom otišao je glavom preko grede. Minutu kasnije, nakon ubačaja iz kuta, Šimurina je ostao sam na drugoj vratnici i poentirao udarcem glavom – 3:0 Varaždin je imao priliku uzvratiti u 48. minuti nakon brze kontre, Lončar je ušao u kazneni prostor, ali umjesto udarca odlučio se na dodavanje i prilika je propala.

Rijeka – Varaždin 3:0

Utakmica 11. kola Prve HNL – pioniri: Rijeka – Varaždin 3:0 (2:0). Igralište u kampu HNK Rijeka. Sudac: Ivan Šantić (Kastav).

Strijelci: 1:0 Frank (28′), 2:0 Miškulin (31′), 3:0 Šimurina (46′).

RIJEKA: Jurčević (od 65′ Ramljak), Peranović (od 60′ Arbanas), Vinarš, Šimurina, Lekaj (od 60′ Rukavina), Bistre (od 47′ Mady), Mrvčić, Šimetić, Frank (od 47′ Mohorovičić), Bačić (od 60′ Butković), Miškulin (od 60′ Markanović).

VARAŽDIN: Novak (od 53′ Zlatarek), Majdak, Čavlek, Šegović, Belović (od 60′ Švenda), Kranjec (od 47′ Brezovec), Fošnar (od 59′ Horvat), Bujan, Ravlić (od 47′ Huzjak), Lončar (od 53′ Malez), Marčec.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.