Radionica “Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo” održat će se u CTK-u 10. listopada

Radionica će se baviti stipendijama Grada Rijeke, Savjetom mladih Grada Rijeke i micro:bit-ima u radu s mladima, a bit će predstavljena i online platforma za učenje radnika s mladima Youth Work HD.

Rijeka – Radionica u organizaciji Centra tehničke kulture Rijeka, Grada Rijeke i Savjeta mladih Grada Rijeke pod nazivom “Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo” održat će se 10. listopada od 10:10 do 15:00 sati. Ova će se radionica održati u prizemlju Centra tehničke kulture Rijeka na adresi Školjić 6.

Radionica će se baviti stipendijama Grada Rijeke, Savjetom mladih Grada Rijeke i micro:bit-ima u radu s mladima, a bit će predstavljena i online platforma za učenje radnika s mladima Youth Work HD.

Hrvatska je jedna od zemalja u kojima rad s mladima još uvijek nije profesionaliziran ni standardiziran premda postoje organizacije i pojedinci koji ulažu puno truda kako bi se učinili značajniji koraci upravo u tom smjeru.

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve polaznike. Sudionicima će biti osiguran topli obrok, a onima koji dolaze izvan Rijeke bit će nadoknađeni putni troškovi, isključivo za korištenje javnog prijevoza.

Raspored predavanja i interaktivnih sesija

U prvom dijelu događanja o radu s mladima govorit će hrvatski znanstvenici čije je područje interesa upravo rad s mladima – Marko Kovačić i Bojana Ćulum. Osim njih, o lokalnom kontekstu rada s mladima i Lokalnom programu za mlade Grada Rijeke govorit će Mirela Pašić, viša stručna suradnica za programe i mlade Grada Rijeke. Na samom događanju bit će predstavljena i online platforma za učenje radnika s mladima Youth Work HD, nastala u sklopu istoimenog međunarodnog projekta financiranog iz programa Erasmus+.

U popodnevnim satima sudionici će se moći uključiti u neku od tri interaktivne sesije koje će se baviti stipendijama Grada Rijeke, Savjetom mladih Grada Rijeke ili micro:bit-ima u radu s mladima.

Sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti ispunjavanjem prijavnice koju je moguće naći na internet stranici Centra tehničke kulture Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!