Razbojnici iz riječke luke uhvaćeni nedugo nakon razbojstva

Policija ih sumnjiči da su 8. listopada u ranim poslijepodnevnim satima iz prostorije jednog od plovila vezanog u riječkoj luci otuđili novac u iznosu od oko 4 700 kuna. Nakon zamjećivanja počinitelja djelatnica na navedenom plovilu, 29-godišnja slovenska državljanka pokušala ih je spriječiti u bijegu te su je tom prilikom ovo dvoje počinitelja fizički napali te se udaljili.

Rijeka – Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana starosti 39 i 34 godine radi sumnje u počinjenje kaznenog djela na štetu 29-godišnje slovenske državljanke.

Policija ih sumnjiči da su 8. listopada u ranim poslijepodnevnim satima iz prostorije jednog od plovila vezanog u riječkoj luci otuđili novac u iznosu od oko 4 700 kuna. Nakon zamjećivanja počinitelja djelatnica na navedenom plovilu, 29-godišnja slovenska državljanka pokušala ih je spriječiti u bijegu te su je tom prilikom ovo dvoje počinitelja fizički napali te se udaljili. Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka ubrzo su ih sustigli i doveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojnička krađa kazneno se prijavljuju mjerodavnom državnom odvjetništvu te će biti predani pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!