Ri Rock kipići dobili nove vlasnike – Old Night je izvođač godine, Po’ metra crijeva ima najbolji album

Centralni dio jučerašnjeg programa bila je dodjela Ri Rock kipića, nagrade ponajboljim bendovima i pojedincima na dem glazbenoj sceni, koja je pronašla nove vlasnike u osam kategorija.

Rijeka – Zaključen je prvi vikend Ri Rock festivala koji se održao u Palachu – u petak navečer zagrmili su brojni mladi bendovi uz pratnju iskusnih punkera iz grupe Goblini, a sinoć su na istom mjestu nastupili Krešo i Kisele kiše, The Black Room, The Siids, My Buddy Moose i Krankšvester.

Ipak, centralni dio jučerašnjeg programa bila je dodjela Ri Rock kipića, nagrade ponajboljim bendovima i pojedincima na dem glazbenoj sceni, koja je pronašla nove vlasnike u osam kategorija.

Izvođačem godine proglašen je Old Night, album godine je „Črne besede va kastafskih šumah“ benda Po’ metra crijeva, White on White proglašen je novom nadom, a u nagradu Ivica Vrkić za singl godine dobili su The Siids za pjesmu „Beats Running Down“.

U kategoriji Album art cover nagrađen je Moreno Mataković (Dark Indigo Art), autor koncepta za album „Mrtvi idoli“ benda Mamut, dok je Stella Mešić kao redateljica nagrađena za spot „Beats Running Down“ grupe The Siids.

Za T-shirt Art nagrađen je Vastness Inside koji je pripremio artwork za majice grupe Kryn, dok je nagradu „Turiranje“ za koncertno najaktivnijeg izvođača zaslužila grupa Grapevine Babies.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!